Anna Mitjà

Escriu, realitza i munta (també balla per afició) amb dos projectes creatius: cine bailado i presenta.
Graduada en Comunicació Audiovisual i postgraduada en Art Contemporani, l’Anna es mou per commoure. Explora la filmació del cos en moviment, sota el nom de Cine bailado – sobrenom batejat per Isaki Lacuesta- en vídeos que inclouen les arts escèniques, així com en vídeos comercials i divulgatius.
Presenta:, l’altre projecte creatiu de l’Anna, creix al V22 de La Volta. Són pel·lícules d’històries personalitzades que commouen, i creades a partir d’imatges d’arxiu i noves filmacions, com a regal o promoció.
El 2017 escriu el seu primer llargmetratge de ficció La isla de Rita, finançat amb la beca Kreas de l’Ajuntament de Girona, després de debutar amb Amb poc en l’àmbit del llargmetratge documental, produït en el marc del Bòlit Mentor 2015-16. Ha treballat en guió i muntatge amb cineastes com Isa Campo i Isaki Lacuesta, Pere Vilà i Joanot Cortès, i en la direcció artística de Les amigues de l’Àgata.
Es mou també en l’àmbit de la pedagogia, tot impartint tallers i visites guiades al Museu del Cinema de Girona, sovint en col·laboració amb FANG, i també en altres institucions.
Durant la seva estada a La Volta, realitza també la cobertura audiovisual de l’activitat i artistes de La Volta i desenvolupa els tallers de Filmar el moviment i de Film-regal amb imatges d’arxiu.

 

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya