Exposicions/ Instal·lacions

Els espais expositius de La Volta són singulars i atípics, i estan formats per un aparador, un rebedor i un soterrani amb volta catalana (La Cova) que acullen les propostes artístiques de creadors en residència i externs.  Les produccions artístiques també s’expandeixen en espais exteriors i públics a través de les accions, intervencions i projectes desenvolupats pel col·lectiu de La Volta.

Des del 2015 al 2017, la programació ha estat heterogènia i modelable a les necessitats i interessos d’artistes i col·lectius que han trobat a La Volta un espai on presentar projectes expositius, beneficiaris d’ajuts públics o propostes artístiques sense cabuda en el circuit expositiu gironí.

A partir del 2018 les exposicions i instal·lacions se seleccionen a partir de les línies temàtiques de les Jornades voltaiques i la programació es consolida gràcies a la subvenció de l’OSIC del Departament de Cultura de la Generalitat. Es tracta d’exposicions, individuals o col·lectives, en què es prioritza el procés, la investigació i l’experimentació de l’artista o l’adaptació del projecte expositiu a les particularitats dels espais.

Des de 2018

2015 – 2017

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya