Equip

L’equip de La Volta està conformat per una extensa i dinàmica xarxa de persones que treballen en diferents àmbits de la cultura, la creació artística i la investigació social per enfortir les capacitats del conjunt a partir de la singularitat de tots els membres del col·lectiu.

Gestió/Coordinació

Quatre persones formen part de l’equip de coordinació que s’ocupa d’impulsar les accions comunitàries, la professionalització dels artistes i la dinamització cultural.

Col·laboradors

La Volta compta amb un gran nombre de col·laboradors i convidats per fomentar la trobada i intercanvi de coneixements i experiències professional del sector. Aquestes col·laboracions es materialitzen en la programació de conferències i taules rodones, presentacions i exposicions, i es duen a terme amb artistes, col·lectius i, o institucions.

Estudiants en pràctiques

Per complementar la formació universitària en àmbits artístics i contribuir a la professionalització del sector cultural, els estudiants en pràctiques col·laboren en el treball diari al costat de l’equip de coordinació.