Xarxes socials

 

Twitter

3 dies fa
Us presentem algunes de les propostes artesanes i creatives que trobareu a la Jornada voltaica #36 del dissabte 19 de juny a la pl. Assumpció de 10 a 20 h.

#AlcachofaLimón #Sielsmoblesparlessin #NourdineKhalili @ringana

https://t.co/nQAxjD5BMw https://t.co/ID4357hRPS
femlavolta photo

Instagram

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/femlavolta.cat/web/wp-content/plugins/feed-them-social/feeds/instagram/class-fts-instagram-feed.php on line 603

Facebook

La Volta

La Volta és un projecte cultural de proximitat en clau de creació contemporània que, situat al barri de Sant Narcís de Girona, disposa de quatre locals a la plaça de l’Assumpció i una zona enjardinada, recuperats i habilitats per acollir en residència propostes vinculades a l’art, l’artesania, el disseny i la cultura
La Volta
La Volta està a Girona, Barri De Sant Narcís.4 dies fa
Girona, Barri De Sant Narcís
Què és el foc? Què hi ha més enllà de la llum, l’escalfor? Joan Roura presenta Autoignició durant la Jornada Voltaica #36. Es tracta d’una instal·lació performativa on percebrem un altre estat de la matèria a través del foc.

Mitjançant l’encesa d’un forn mòbil, construït amb tècniques de bioconstrucció, el nodrirem fins que arribi a la seva màxima temperatura. És llavors quan el secret serà desvetllat. Una experiència intensa que t’atrapa, com una llar de foc encesa (a l’hivern).

📍Pl. Assumpció, 20. Espai Secret del Bosc
📆19/06/21
⏰19.30 h

#jornadesvoltaiques #jornadavoltaica #bioconstruccio #artistesresidents #artGirona #artistsperfomance #activitatsGirona #gironaCultura #gironaart #santnarcis #quebonicesGirona #gironamenamora #artforkids #artesania #craftsandarts #performance #culturafamiliar #sortirambnens #queferambnensgirona #upcycling #diy #reciclatgecreatiu
La Volta
La Volta5 dies fa
Aquest dissabte tindrem temps per la reflexió sobre l’espai públic, perquè és el lloc on sociabilitzem i on creixem com éssers humans. L’espai que intentem recuperar després de les mesures higienitzadores de la pandèmia.

Presentem el resultat fruit d'un doble treball: la reflexió a partir de les cartografies dels alumnes del taller Urbanisme Creatiu, amb Itziar González i les Cartes a l'espai públic a cura de Jordi Duran i els alumnes de Grau en Arts Escèniques d'ERAM. La curadoria va a càrrec de Montserrat Moliner (de l’equip de gestió de La Volta).

Vincles, art, ciutadania i transformació es teixeixen en aquesta exposició que s’inaugura el dissabte a les 13.30 h

📍Pl. Assumpció, 15, Espai Galeria
📆19/06/21
⏰13.30 h

#jornadesvoltaiques #jornadavoltaica #bioconstruccio #artistesresidents #artGirona #artistsperfomance #installaciointeractiva #activitatsGirona #gironaCultura #gironaart #artemergent #santnarcis #quebonicesGirona #gironamenamora #artforkids #artesania #craftsandarts #performance #culturafamiliar #sortirambnens #espaiurbà #artirecerca
La Volta
La Volta6 dies fa
Disseny sostenible, música, un beure fresc i un munt de propostes creatives en bioconstrucció i creació. És el pla que et proposem per dissabte, 19 de juny: la Jornada Voltaica #36.

Comptarem amb la col·laboració especial del Festival (a)phònica que ha organitzat el seu concert presentació amb Magalí Sare & Manel Fortià a les 18 h. I a més, durant tota la jornada Música per a unicorns amb Dj Quelic.

La plaça de l’Assumpció serà una festa de l’artesania, la bioconstrucció, el reciclatge amb valor afegit i l’art contemporani. Vine a descobrir tots els espais que t’hem preparat amb els artistes residents de la Volta, veïnat de Sant Narcís i entitats amigues.

Pots reservar entrades del concert o els tallers aquí: info@femlavolta.cat

📍Pl. Assumpció
📆19/06/21
⏰tot el dia diferents horaris, consulta’ls al web: https://www.femlavolta.cat/la-volta-36-bioconstruccio-i-sostenibilitat/

#jornadesvoltaiques #jornadavoltaica #bioconstruccio #artistesresidents #artGirona #artistsperfomance #activitatsGirona #gironaCultura #gironaart #santnarcis #quebonicesGirona #gironamenamora #artforkids #artesania #craftsandarts #performance #culturafamiliar #sortirambnens #queferambnensgirona #upcycling #diy #reciclatgecreatiu #reciclatgeartístic #reciclatgeorgànic #zerowaste #handmade #fetamà #comerçlocal #tallerscreatius #reciclajecreativo
La Volta
La Volta1 setmana fa
Vols aprendre a fer-te bancs i taules amb les teves mans i materials recuperats? Saps com es construeix una flexi-yurta? Has fet mai una tanca de vímet per fer separacions entre camps, espais o jardins?

Construcció amb materials orgànics, de proximitat i saludables, o amb materials recuperats i reutilitzats. La bioconstrucció és un moviment ampli que aposta per reduir l'impacte ambiental de tot allò que construïm i produïm per a la vida quotidiana. Aquest dissabte tens una oportunitat única de conèixer-ne tots els detalls i experimentar.

Ens acompanyaran els companys i companyes de XarxaMora ORÍGENS Escola Taller de Bioconstrucció i Yurta.cat

Escriu-nos per reservar plaça: info@femlavolta.cat

📍Pl. Assumpció
📆19/06/21
⏰tot el dia diferents horaris, consulta’ls al web

https://www.femlavolta.cat/la-volta-36-bioconstruccio-i-sostenibilitat/
La Volta
La Volta1 setmana fa
Més d’una vintena de creadors i artesans presentaran el seu treball a la fira que ens acompanyarà durant tota la Jornada Voltaica. Artesania orgànica, materials reciclats, i propostes creatives per a un consum responsable i de proximitat. Ens acompanyarà la Música per Unicorns de Dj Quelic.

Vine a conèixer aquest espai d'intercanvi entre ciutadania, creadors, artesans, bioconstructors, dissenyadors i recercadors. Aprèn, experimenta, comparteix. T'hi apuntes?

📍Pl. Assumpció

🗓19/06/21

⏰tot el dia

Neus Ponsetí #silviapolombi Coses del Mon UNDOS arquitectura cooperativa #francesc #paulaforcadell Dones Endavant

#jornadesvoltaiques #bioconstruccio #artistesresidents #feminisme #transgender #artGirona #artistsperfomance #transgenere #estudisdegenere #installaciointeractiva #activitatsGirona #gironaCultura #gironaart #artemergent #santnarcis #quebonicesGirona #gironamenamora #weekendgirona #Gironawithkids #kidsfriendlyart #artforkids #artesania #craftsandarts

 

YouTube

Localització

Plaça Assumpció, Locals 1, 15, 22 i 25

Sant Narcís, 17005 Girona

+34 610033833

Segueix-nos i apunta’t a la llista de correu

Llista de correu d'Amics de la Volta

Informació, novetats i notícies rellevants per a les persones que tenen interès pel projecte

* = required field

Envia’ns un mail

    Nom *

    E-mail *

    Tema

    Missatge