Xarxes socials

 

Twitter

3 dies fa
TALLER I PRESENTACIÓ! El desenterrador de @sdoctoralonso

Una sessió per desenterrar paraules, en sentit real i figurat, sabent que quan en perdem una, també desapareix una forma de dir i la seva capacitat d'acció.

📌 Diumenge 13/12 a les 11 h

+ info a https://t.co/u0P1DcXBEp https://t.co/GwSL8FsUQp
femlavolta photo

Instagram

2 dies fa
3 dies fa
5 dies fa
1 setmana fa
1 setmana fa
2 setmanes fa

Facebook

La Volta

La Volta és un projecte cultural de proximitat en clau de creació contemporània que, situat al barri de Sant Narcís de Girona, disposa de quatre locals a la plaça de l’Assumpció i una zona enjardinada, recuperats i habilitats per acollir en residència propostes vinculades a l’art, l’artesania, el disseny i la cultura
La Volta
La Volta2 dies fa
L'espai públic i el planejament urbanístic és cosa de totes! Itziar González Virós constata que a l'urbanisme li cal de manera urgent que la ciutadania s'impliqui en el disseny i aporti la seva experiència i sentit comú per millorar la qualitat dels entorns i la vida de la gent que els habita.

No et quedis sense plaça per al Taller d'Urbanisme Creatiu que comença dilluns 7 de desembre en línia i que imparteix l'arquitecta i activista.

Consulta les sessions, horaris i preu a https://www.femlavolta.cat/taller-urbanisme-creatiu-amb-itziar-gonzalez-viros/

📸 #helenlevitt

#urbanismocreativo #itziargonzalezvirós #ciutadaniaactiva #revolta #comunitat #pensamentcritic
La Volta
La Volta3 dies fa
TALLER I PRESENTACIÓ! El desenterrador de Societat Doctor Alonso.

Una sessió per desenterrar paraules, en sentit real i figurat, sabent que quan en perdem una, també desapareix una forma de dir i la seva capacitat d'acció.

📌 Diumenge 13 de desembre a les 11 h al Teatre del centre cívic de #santnarcís. Activitat gratuïta!

Presentacions a info@femlavolta.cat.

+ info a https://www.femlavolta.cat/el-desenterrador-de-societat-doctor-alonso/
La Volta
La Volta5 dies fa
Ens fa especial il·lusió comptar de nou amb la col·laboració de l'arquitecta i activista Itziar González Virós. En aquesta ocasió ens acompanya impartint un taller cooperatiu sobre Urbanisme creatiu en què ens convida a repensar l'espai que habitem col·lectivament.

I felices de saber que l'Itziar es defineix com una artesana de la transformació i de la revolta que quan veu una situació amb la qual no es conforma, mira de donar-li la volta des d'una subversió contínua.

Trobareu tota la informació, dates i preu en aquest enllaç: https://www.femlavolta.cat/taller-urbanisme-creatiu-amb-itziar-gonzalez-viros/
La Volta
La Volta ha actualitzat la seva foto de portada.5 dies fa
La Volta
La Volta1 setmana fa
A les Jornades voltaiques sempre hi ha tallers i taules rodones per aprofundir en els temes i disciplines que articulen la programació.

Ja tenim enllestida la del cap de setmana voltaic del 19 i 20 de desembre i ben aviat us la compartirem. De moment, seguim recordant la del mes de setembre amb la Taula rodona sobre Salut i habitatge i el Taller de radiació de Cemprotecta que van formar part de la Jornada dedicada a la bioconstrucció i el disseny sostenible.

📸 Andrea Pérez-Hita
La Volta
La Volta2 setmanes fa
URBANISME CREATIU! Taller impartit per Itziar González Virós que consta de set sessions, en línia i presencials, i convida a la ciutadania a pensar i implicar-se en l'urbanisme des d'un vessant creatiu i cooperatiu per tal que aquesta pràctica, basada en l'ordenació del territori i que ens afecta a totes, no sigui una qüestió exclusiva de tècnics i agents econòmics. L'objectiu consisteix a conèixer les tècniques bàsiques d'urbanisme i descobrir com transformar-les a favor del benestar de la gent.

📌 Set sessions, presencials i en línia, entre desembre'20 i gener'21. Inici del taller: Dilluns 7 de desembre a les 10 h.

👉 Preu: 70 € (40 € socis de La Volta)

+ informació i horaris a https://www.femlavolta.cat/taller-urbanisme-creatiu-amb-itziar-gonzalez-viros/

📸 Neus Ponsetí

#tallerurbanisme #urbanismecreatiu #urbanismocreativo

 

YouTube

Localització

Plaça Assumpció, Locals 1, 15, 22 i 25

Sant Narcís, 17005 Girona

+34 610033833

Segueix-nos i apunta’t a la llista de correu

Llista de correu d'Amics de la Volta

Informació, novetats i notícies rellevants per a les persones que tenen interès pel projecte

* = required field

Envia’ns un mail

    Nom *

    E-mail *

    Tema

    Missatge