Víctor Masferrer

 

Graduat en Escultura a l’Escola Massana de Barcelona i llicenciat en Filosofia per la Universitat de Girona, finalitzant estudis a la Univeritat de Roma “La Sapienza”. Combina el seu treball com escultor amb l’educació social. Treballa des de fa més de 10 anys amb joves, com a mediador social i dinamitzador de barris i actualment com a educador en un pis d’autonomia.

Com artista desenvolupa des de fa anys una investigació relacionada amb la llum  i els processos perceptius, la fotografia experimental i les seves tecnologies, lligats a la geometria i  l’espai, així com una tasca docent relacionada amb l’estudi de la forma i de la natura.
Ha participat en exposicions col·lectives i individuals i ha estat premiat amb diverses beques, mostrant el seu  treball a La Capella (Barcelona), Espai d’Art Torre Muntadas (Barcelona)   al Bòlit Centre d’Art Contemporani (Girona),  al museu d’Història i a la Casa de Cultura de Girona, entre d’altres.
Ha rebut beques  com la d’Idensitat  (Barcelona) o la beca per a joves artistes de la Fundació Fita (Girona). Ha realitzat  residències a Itàlia  i Salt (Rad-Art/Les Bernardes). Del 2014-16 vaig ser artista resident a La Volta per progressivament entrar a l’organització i la coordinació del projecte.  Actualment exposo de forma itinerant per les comarques gironines un projecte becat per la Diputació de Girona fins al 2018.

www.victormasferrer.wordpress.com

Actualitat