The Broccoli Tribe

Ens agrada apropar la cuina a través de contes i aventures als més petits de casa i a les seves famílies. The Broccoli Tribe és un projecte educatiu que fusiona la creativitat i la cuina.

Al capdavant de The Broccoli Tribe hi ha la Queralt i la Núria, dues germanes bessones que combinen la passió per l’educació i les ganes de crear materials i experiències inoblidables.

Som les petites d’una gran família. Ens agrada inventar, crear i sobretot compartir moments junts. Com més gent, millor!

Quan érem petites, la cuina de casa semblava un restaurant, l’entrada un taller de treballs manuals i el pati un laboratori d’experiments (sovint perillosos i poc recomanables). L’avorriment: inexistent!

El divendres al vespre l’activitat principal era preparar les masses de pizza, el sofregit de tomàquet i muntanyes gegants de formatge ratllat. Cadascú enfeinat amb la seva pizza, cadascú cercant cuinar la millor.

Els més atrevits, provant ingredients nous, els més reservats, calculant la quantitat perfecta de cada ingredient.

Amb el temps… coques, empanades, quiches, pastes de full salades, canapès, gelats… A poc a poc cap recepta se’ns resisteix!

En aquest projecte trobareu l’essència i la creativitat d’aquells moments. Les ganes de compartir experiències educatives que donin eines als més petits per a poder-se desenvolupar en aquest món de canvis constants.

La cuina dona l’oportunitat de treballar molts aspectes necessaris en el creixement dels nens i nenes. És una activitat perfecta per ajudar als nens i nenes a interioritzar processos creatius, organitzar i definir projectes, aprendre a buscar solucions en un context motivador i altament experimental (teoria, pràctica, prova i error constant i grans dosis de felicitat).

Els tallers són per a nosaltres un espai d’enriquiment mutu, el contacte amb els més petits i les famílies, els moments plegats, els riures, les presses per tenir els plats a punt són font d’inspiració per als KITs de cuina. Els KITs permeten portar els nostres tallers a les vostres cases i seguir gaudint amb la família. Experiències Take Away!

The Broccoli Tribe les receptes mai van soles: personatges, històries, contes, viatges, accidents a la cuina, acompanyen als nens i nenes i les seves famílies en un món d’aventures culinàries inoblidables. No ens agraden les coses avorrides, a vegades si cal, fem una mica de teatre. A cada KIT us presentem una nova aventura

​No us perdeu l’experiència d’una aventura culinària amb The Broccoli Tribe, serà inoblidable!

Actualitat