Tercera edició: Revisió de portafolis amb professionals de la il·lustració

Dissabte 30 de setembre de 16 a 18 h a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís (Girona) i en el marc de la Jornada voltaica #46 dedicada a la il·lustració, l’animació i l’arxiu, programem una sessió molt especial per a il·lustradors/es. Es tracta d’una revisió de portafolis amb professionals de diferents àmbits:

La Paula Esparraguera va estudiar Il·lustració a l’Escola Massana i és llicenciada en Belles arts. També va cursar el màster en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil del Banco del Libro de Venezuela i la Universitat Autònoma de Barcelona i es va especialitzar en LIJ. Va ser col·laboradora de la revista especialitzada en LIJ Faristol durant més anys dels que el seu escàs talent com a crítica literària mereixia i ha publicat alguns projectes com a autora. Els darrers anys els ha passat editant llibres a Cruïlla, SM, i Flamboyant, i actualment és agent a l’agència literària i d’il·lustració Ute Körner/Art&Kö.

Xavi Ramiro és il·lustrador i li agrada traduir idees en imatges i aplicar el seu estil a tota mena de projectes. L’apassiona comunicar dibuixant. Crea obres digitals que apareixen en pantalles, papers, teles, murals o sales d’exposicions. En un món on la imatge és cada cop més important, la il·lustració té un futur brillant. Viu a Girona (Catalunya) i treballa per a tot el món. És guanyador del premi Junceda per l’aplicació Monsters Band – Board Games (iOS), el 2013. I el 2016 va guanyar el premi Junceda per les il·lustracions publicades a la revista digital Esguard. Actualment, és president de l’APIC (Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya) i professor a BAU Centre Universitari de Disseny (BCN).

Si vols presentar el teu treball d’il·lustració a un d’aquests professionals, només ens has d’escriure a info@femlavolta.cat, amb l’assumpte: Revisió de portafolis, tot adjuntant el teu portafoli i indicant amb qui vols fer la revisió. Un cop valorades les sol·licituds per part de l’equip de programació es farà una selecció.

Amb la col·laboració de l’APIC (Associació Professional d’il·lustradors de Catalunya),

Dissabte 30 de setembre

Horari: de 16 a 18 h

Lloc: Centre Cívic de Sant Narcís, plaça de l’Assumpció (Girona)

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya