Taller de dibuix amb model en viu. Taller del Barri

5a edició del Taller de dibuix amb model en viu. Taller del BarriAcadèmia de Còmic

Una de les maneres més efectives per aprendre a dibuixar o perfeccionar el teu dibuix és copiar del natural. No hi ha res com anar per la vida amb una llibreta i anar agafant notes de les coses i persones que veiem. Però a vegades ens avorrim de dibuixar sempre el mateix. A qui no li ha passat?

En aquest taller tindrem la oportunitat de dibuixar l’Alba caracteritzada de Mina Murray, personatge del còmic The League Of Extraordinary Gentlemen, d’Alan Moore. Al còmic, ambientat a l’Anglaterra de finals del s. XIX – principis del s. XX, Mina (protagonista femenina de la novel·la Dracula) és l’encarregada de reunir un grup d’herois, extrets de la literatura anglesa de finals del s.XIX, per a defensar la corona britànica dels seus enemics. El vestuari està confeccionat per Alba Gracia (https://vestireltiempo.tumblr.com/)

Farem diverses posicions fixes, de diferents temporalitats. Cal que portis llapis, paper i un suport per dibuixar (carpeta o similar). No cal experiència prèvia, apte per a tots els nivells.

 

Actualitat