Revisió de portafolis amb professionals de la il·lustració

Convocatòria de revisió de PORTAFOLIS per a il·lustradors/es!

Dissabte 2 d’octubre de 10 a 12 h a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís (Girona) i en el marc de la Jornada voltaica #37 dedicada a la il·lustració, l’animació i l’arxiu, programem una sessió molt especial per a il·lustradors/es. Es tracta d’una revisió de portafolis amb professionals de diferents àmbits:

1) LONDJI (joguines i jocs): Les joguines i els jocs de Londji es poden trobar a botigues de museu, botigues de regals i culturals, llibreries i, òbviament, a les botigues de joguines. Estan presents a més de 40 països.

2) PERE ÀLVARO (dissenyador gràfic que treballa amb il·lustradors/es): Després de 20 anys com a soci fundador d’un dels estudis de disseny més reconeguts de Barcelona, ​​Bisdixit, actualment treballa en branding i comunicació empresarial i institucional. Es tracta de disseny de marca, implementació corporativa, denominació, estratègies de comunicació, disseny editorial, disseny d’exposicions i consultoria en disseny general.

3) LAURA GINÈS (directora d’art i d’animació): Ha presentat i projectat el seu treball en centres de referència internacional com l’Anthology Film Archives de Nova York o el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía de Madrid, i alguns dels seus films formen part de l’Arxiu Xcèntric del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), dedicat al cinema experimental. Imparteix docència sobre narrativa visual a l’escola Elisava i ha estat convidada en centres i esdeveniments com el festival Vienna Shorts, la Kunsthochschule für Medien Köln o l’Animac, Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya.

Si vols presentar el teu treball d’il·lustració a un d’aquests professionals, només ens has d’escriure a info@femlavolta.cat, tot adjuntant el teu portafoli i indicant amb qui vols fer la revisió. Un cop valorades les sol·licituds per part de l’equip de programació es farà una selecció.

Organitza: APIC (Associació Professional d’il·lustradors de Catalunya), OFA Oficina de Foment de les Arts del PECT ICC-Girona i Associació Cultural La Volta.

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya