Ramon Corretjé

Vaig iniciar la meva formació artística a l´Escola Massana en l’especialitat d´esmalts al foc. Si bé la vida professional la vaig desenvolupar a la banca, mai he deixat aparcada la meva dèria artística.

Fa uns quants anys que vaig descobrir la Garrotxa, el seu paisatge, la seva gent… i en vaig quedar atrapat. Visc a cavall del Vallés Occidental i la Garrotxa (Joanetes).

El gravat un autèntic descobriment. Arribada la pre-jubilació, amplio la formació artística a l’Escola d’Art de Sant Cugat. Conec les possibilitats plàstiques que ofereix el gravat i l’obra gràfica. En un recorregut per la majoria de les seves tècniques amb el mestratge de la Gemma Molera i la Marta Torres. Avui segueixo ampliant coneixements en el Taller Fort, fent un treball personal com a artista. He trobat en el gravat la tècnica més apropiada a la meva visió en la que m’hi trobo còmode.

He participat en diverses col·lectives, en els últims quatre anys en el Mini Print Internacional de Cadaqués, també he participat col·lectivament i de manera individual en la realització de diversos llibres d´artista en edició limitada i materialitzat encàrrecs per a particulars com els dels festivals de música als cellers amb Vinyasons.

 

Actualitat