Linette Mensen

 Linette Mensen (Drachten, 1997). Artista multidisciplinària i artterapeuta.

Està a la Volta per créixer com a Artista, sortir de la zona de confort i endinsar-se a nous formats i vies d’expressió plàstiques. Conèixer, florir i expandir-se.

Treballa la fotografia, el vídeo, les arts plàstiques i la paraula. Segons les característiques del projecte, utilitza un mitjà o un altre, o bé, la combinació de totes elles.

Formada en Audiovisuals i Multimèdia, expandeix els coneixements cap a l’Artteràpia amb un Postgrau en ArteterapiaArteterapia Aplicada i Escritura Creativa, amb interès en la psicologia, les emocions i la sensibilitat, els mites i tabús de la societat.

A més de crear i tenir la seva obra en venda, s’endinsa amb tu en un procés d’exploració i sanació gràcies a tècniques d’Artteràpia i una bona dosi d’AMOR, atenció, calma i confiança amb sessions individuals i grupals.

La trobaràs activa en la seva plataforma d’Instagram o la seva web linetmensen.com. Envia un missatge sense problema a mensenlinette@gmail.com, per a més informació sobre sessions, col·laboracions, o si simplement vols passar-te a saludar!

Actualitat