Judith Iglesias i Ferrer

Judith Iglesias i Ferrer

Vaig néixer a Girona l’any 1991, soc artista i educadora. Em vaig graduar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona el 2013, especialitzant-me en Pintura, i posteriorment em vaig especialitzar en educació amb el Màster de Formació del Professorat el 2021.

La meva passió per la natura m’ha portat a explorar-la a través de la pintura, l’escultura i la serigrafia en els meus projectes artístics. Tant la meva obra artística com la meva tasca educativa busquen connectar les persones amb el medi natural.

A més del meu recorregut acadèmic, he realitzat cursos de gravat i escultura a l’escola municipal d’art La Mercè de Girona i d’il·lustració a l’Eram. També imparteixo cursos d’art des de l’associació d’art Blaublau.

La meva implicació en l’Associació de Naturalistes de Girona m’ha proporcionat coneixements en flora, fauna i ecologia, i he aprofundit en horticultura ecològica i plantes medicinals de manera autodidàctica. També he cursat algunes assignatures del CFGS d’Educació i Control Ambiental a l’IES Montilivi de Girona.

Actualitat