Introducció al Diari Il·lustrat amb Carla Giró

Dissabte 30 de setembre, a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís (Girona), en el marc de la Jornada voltaica #46 dedicada a la il·lustració, l’animació i l’arxiu oferim un ampli ventall de tallers.

Aquest taller d’art, té l’objectiu principal d’ensenyar a crear un diari il·lustrat a través del qual, totes les participants puguin narrar experiències de la vida quotidiana; inquietuds i sentiments amb molt d’humor, que recolliran en les pàgines d’aquest, generant un espai íntim de reflexió i comunicació diari.

A més, s’introduiran algunes tècniques plàstiques que ajudaran a dotar les il·lustracions del diari de joc i major expressió.

Un cop finalitzat el taller, podràs endur-te el teu diari i seguir a casa teva.

Apte per a totes les edats.

 

Carla Giró és il·lustradora, dinamitzadora i conferenciant, graduada en Belles Arts per la UB, i especialitzada en Il·lustració Infantil i Juvenil a través del Postgrau de la Universitat d’Art i Disseny Eina de Barcelona. Des del 2017 que ha engegat els seus propis projectes, tallers i xerrades enfocades a l’Art i a la Discapacitat a les escoles i instituts de Girona i Barcelona.
Ha exposat a la Fundació Valvi de Girona, a l’Institut Guttmann de Badalona i col·labora activament en associacions com Grup Mifas i La Volta.

 

Dissabte 30  de setembre

Horari: d’11 a 13 h 

Plaça de l’Assumpció

Inscripcions a: https://forms.gle/7bjX95vmVhLUH22HA

Actualitat