Instruments trastocats

Instruments trastocats és el projecte d’andròmines musicals que comença fa més de deu anys quan en Ferran Casajoana Valls va unir les seves passions: la música, les arts plàstiques i els oficis manuals, per construir la seva primera guitarra. Ell sabia que no seria tan fàcil com ajuntar una llauna, un pal i unes cordes, però tampoc impossible.
Tot i les primeres dificultats, es va despertar en ell una espurna de curiositat i creativitat que l’acompanya fins el dia d’avui. En un primer moment, els seus instruments tenien més valor estètic que musical, però a poc a poc va adquirir els coneixements teoricopràctics necessaris per a convertir aquelles peces fetes amb objectes trobats en veritables instruments musicals.
A partir d’aleshores, la seva col·lecció d’andròmines sonores ha anat creixent en una esbojarrada colla ben singular que frisa per sortir al carrer i interactuar amb la gent. Actualment, ofereix una mostra interactiva en la qual presenta els Instruments trastocats, el seu procés d’elaboració i la seva sonoritat que el participant pot experimentar interactuant lliurement amb ells.

Dissabte 18 de març, tot el dia, a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís

Instruments trastocats

Actualitat