Explorant la flora urbana a través de l’art: Taller d’il·lustració botànica amb Judith Iglesias

Dissabte 30 de setembre, a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís (Girona), en el marc de la Jornada voltaica #46 dedicada a la il·lustració, l’animació i l’arxiu oferim un ampli ventall de tallers.

En aquest taller, per a tots els públics, us convidem a descobrir les plantes que ens envolten en carrers i places a través del dibuix i la pintura.

Aprendrem a crear il·lustracions botàniques utilitzant diferents tècniques com ara grafits, aquarel·la, llapis de colors i retoladors. Des del croquis fins a l’obra final, us ensenyarem a identificar els trets distintius que caracteritzen cada planta i a plasmar-los amb precisió en la vostra obra mentre explorem alguns dels seus usos i propietats.

No cal tenir coneixements previs! Apte per a totes les edats.

Podeu dur els vostres papers, pintures i pinzells d’aquarel·la, si en teniu. Si no disposeu de material podeu fer servir el del taller.

 

Judith Iglesias i Ferrer, nascuda a Girona l’any 1991, és artista i educadora. És membre de l’associació d’Art BlauBlau i de l’Associació de Naturalistes de Girona. Va obtenir el seu grau en Belles Arts a la Universitat de Barcelona l’any 2013, especialitzant-se en pintura, i posteriorment es va especialitzar en l’àmbit educatiu amb el Màster de Formació del Professorat. Apassionada de la natura, Judith busca en els seus projectes artístics un acostament al món natural, predominantment a través de la pintura, tot i que també treballa en altres disciplines com l’escultura i la serigrafia. Les seves obres mostren tant un enfocament científic, amb una representació precisa de la fauna i flora, com una aproximació més íntima i subjectiva de l’entorn, explorant les relacions entre les persones i el medi natural. Amb la seva combinació d’art i educació, Judith Iglesias i Ferrer promou la connexió entre les persones i el medi natural a través de les seves obres i la seva tasca educativa.

 

Dissabte 30 de setembre

Horari: d’11:30 a 13:30 h

Plaça de l’Assumpció

Inscripcions a: https://forms.gle/7bjX95vmVhLUH22HA

Actualitat