Delphine Labedan

Des del 2006 és coordinadora i professora de dibuix de l’Escola Municipal de Belles Arts de Salt. Llicenciada en Història de l’art per a la Universitat de Pau, Labedan resideix a les comarques gironines des de l’any 2005.

La seva carrera artística s’inicia l’any 2000 quan inicia els estudis d’arts plàstiques a la Universitat de Bordeaux on va assolir el DEUG (Diploma d’Estudis Universitaris Generals). El 2002 va completar els estudis amb la carrera universitària d’Història de l’Art. Aquests estudis li han permès aprofundir sobre l’art i la societat. El treball de recerca de fi de carrera el va realitzar sobre l’art contemporani i la seva recepció (l’evolució de la figura del cos humà i les seves deformacions dins la història de l’art).

Pel que fa al treball artístic li agrada utilitzar els grans suports (paper, tela o fusta) emprant diferents tècniques com l’aquarel·la, el carbó, els pastels, el collage, la tinta i l’acrílic amb una preferència per la tècnica mixta. Dins el camp de l’educació, formal i no formal, ha treballat com educadora d’arts plàstiques dins el sistema educatiu francès i dins el camp de les associacions ensenyant pintura a joves de 14 i 15 anys.

Trobareu més infomració a:

Instagram: @delphinelabedan

Facebook: @Dlabedanart

http://delphinelabedan.blogspot.com.es

Actualitat