Con alma de campo

Con alma de campo neix amb l’objectiu de portar l’essència de la natura i la vida rural a través d’elements decoratius per a la llar creats de manera artesanal.

Els tres aspectes que el client ha de tenir en compte són:

  • Connectar amb la calma per convertir la casa en una llar, un lloc de desconnexió. En les seves creacions utilitza textures orgàniques, tons vintage i colors càlids que connecten amb la serenor, la pau i l’ordre que aporten a la casa un toc rústic i natural.
  • Respirar naturalesa per sentir la solidesa de la fusta i la terra, el pessigolleig de l’herba, i la frescor i la ingravidesa del cel. La majoria d’elements que utilitza són d’origen natural. La petjada del pas del temps, del vent i del sol formen part del seu encant.
  • Habitar un espai únic perquè la casa tingui tota la seva personalitat. El procés creatiu de cadascuna de les seves peces és individual i únic, i algunes fins i tot inclouen peces antigues recuperades que les fan encara més especials. També es personalitzen algunes creacions per aconseguir un caràcter propi per a cada racó de la llar.

 

Actualitat