INCH’ALLAH de Terram i Cia Cap de Pardals

Inch Allah. Una mirada al Senegal

Aquest desert és marró i és de colors, és aire sec, és bellesa i exuberància humana. Planúries esquerdades i tempestes de sorra. Tambors a la llunyania. Cants de mesquites que s’inter- calen en una conversa lànguida i esqueixada. Són dies lents que s’aturen al mig dia, que apareixen catapultats i desapa- reixen sense avisar en una dòcil successió.

Arròs amb peix, tè, menta i molt sucre; vestits de colors, somriu- res, cabres, paisatges infinits i deixalles arreu. Mercats. Sorra als ulls. Nens i nenes, molts nens i nenes. Moltíssim.

És alegria, generositat, cordia- litat, i sobretot, hospitalitat. És gent forta, gent guapa, gent energètica, gent presumida, gent dura. És el sentit del deure, és l’acceptació màxima dels rols, el respecte absolut per la religió. És el benestar perquè sí, despullat de necessitats, buit de preocupacions. No tinc res però t’ho dono tot: és el seu lema. La mà dreta per menjar i l’esque- rra per rentar-se: és una de les primeres coses que aprens quan arribes a l’Àfrica.

Destaquem:

CONTACTE

Plaça Assumpció, 22 

Sant Narcís, 17005 Girona 

+34 610033833 

info@femlavolta.cat

SEGUEIX-NOS

      

FES-TE AMIC!

HO ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

AMB EL SUPORT DE

COL·LABORA