FANG

FANG és un estudi de co-creació i desenvolupament col·lectiu d’idees i projectes transversals de comunicació audiovisual, gràfica i online, disseny d’espais expositius, i activació de processos híbrids entre l’art, la cultura i el territori.

FANG ofereix una xarxa de professionals de la cultura i la comunicació modelable i oberta a la producció, gestió i exhibició cultural: realització audiovisual, disseny d’espais, producció gràfica, fotografia, edició, il·lustració i organització d’esdeveniments culturals i pedagògics.

L’estudi de comunicació FANG va néixer fa 5 anys al cor del barri de Sant Narcís de Girona, amb la voluntat d’activar un espai de coworking per a les indústries creatives del territori.

Els 3 fundadors de l’Associació Cultural FANG, Gal·la Miserachs, Marta Sureda i Joanot Cortès, han combinat la seva tasca com a creadors i investigadors amb la gestió cultural.

A més a més, durant els 3 primers anys, l’Espai FANG ha acollit diverses propostes culturals i formatives: actuacions musicals, exposicions d’art, obres de teatre, presentació de llibres i tallers d’arts plàstiques i audiovisuals.

www.fang.cat

FANG fa La Volta

A partir de l’interès despertat per l’activitat cultural al barri de Sant Narcís, el Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, va aconseguir el 2014 una subvenció inicial del SOC-Fons Social Europeu que tenia com a principals objectius la dinamització comercial i econòmica del barri de Sant Narcís a través de l’art i la cultura, i la incubació d’empreses i professionals de les indústries creatives.

Des del 2014 fins el 2017, FANG, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, ha centrat la seva activitat en la creació, gestió, coordinació i comunicació de La Volta.

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya