V15 | Plaça Assumpció, 15

El quinze és el rebedor de la casa d’en Felip, veí del barri de tota la vida. Actualment acull un projecte en residència (La Perra Laika) i el rebedor i el soterrani s’utilitza com a espai expositiu i com a espai polivalent de treball que s’adequa en funció dels projectes en residència i dels esdeveniments que s’hi porten a terme com música, projeccions, xerrades, etc.

L’establiment consta de dos peces de 10 m2 i 20 m2 amb una porta d’entrada que comunica amb la plaça Assumpció. A més a més el local consta d’un soterrani de i 30 m2.

La Cova de La Volta és l’espai soterrani de la casa habilitat com a espai d’exposicions i instal·lacions, experimentació sonora, recitals poètics i espectacles musicals i teatrals de petit format. Soterrani de parets de pedra i sostre de volta catalana. S’hi accedeix des del rebedor de la casa. Consta d’uns vint metres quadrats i és un dels pocs soterranis de volta catalana que hi ha al barri de Sant Narcís. Conté un petit espai separat al sota escala que l’utilitzem com a magatzem.

Actualitat