Transform’Art

Des de l’any 2005 començo a fer fires d’artesania. Inicialment, simultaniejant amb una altra feina, però a partir del 2011 em dedico exclusivament a l’artesania i la ceràmica, tant en fires i a particulars, com en la creació de productes personalitzats artesanals per empreses i entitats culturals, o botigues especialitzades.
Concretament en l’àmbit ceràmic, començo la meva formació l’any 2000 a l’Escola Ixió de Mataró, posteriorment passa a ser l’Escola del Museu del càntir a Argentona, on actualment treballo com artista resident i donant suport a les classes per nens. Soc membre del grup d’investigació i reciclatge de residus de la mateixa escola.

El 2018 creo una nova línia de producte a partir de la recuperació i el reciclatge de residus (Transform-Art); és a partir d’aleshores que la inquietud pel medi ambient i el concepte de denúncia social es veu reflectit ja de forma constant a tots els àmbits de la meva obra.
Durant tota la meva trajectòria professional he anat formant-me també en altres disciplines relacionades amb l’artesania i el disseny: Postgrau il·lustració per publicacions infantils i juvenils (Escola Eina), narrativa infantil I i II (Ateneu Barcelonès), narrativa oral, (C.C. Pati Llimona), disseny de moda (Escola d’arts i tècniques de la moda), construcció i talla de titelles de fusta (Martin Ruzicka/ Titelles Travi), vitralls (Vidresolé) i en altres disciplines de forma autodidàctica.

Exposicions i projectes sostenibles:
– Exposició grup d’investigació i reciclatge de residus ceràmics a Associació de ceramistes BCN , Museu càntir Argentona (2009) i Artesania Catalunya.
– Exposició col·lectiva “Illes de fang” Calella 2014
– Exposició col·lectiva “Diàlegs de fang” Museu del Càntir Argentona 2015
– Exposició col·lectiva “Nadie es ilegal” Nau Art 2018
-Exposició col·lectiva “Fet al taller” Museu del càntir Argentona 2019
– Exposició col·lectiva Drap’Art 2020
-Exposició col.lectiva Reciclart-Sitges 2021
-Finalista Premi Agbar 2021 amb l’obra “Mar d’Ànimes”

Des de l’abril de 2013, disposo d’un nou taller-botiga ubicat als baixos d’una vella casa rehabilitada al nucli antic de Mataró.

Actualitat