Temperatura, Una revista per anar a cagar

Des d’una associació cultural, l’Associació Cultural Els Ensopits, uns antics estudiants del grau de Comunicació Cultural de la UdG vam decidir començar un projecte de creació d’una revista pròpia de cultura i oci anomenada “Temperatura, Una revista per anar a cagar“. Volíem posar en pràctica tot el que havíem après en un context on se’ns presentava un futur incert i precari. En aquesta revista s’hi poden trobar des d’entrevistes a personatges del panorama català, contes, articles i reportatges, a més de gran quantitat de vinyetes i còmics creats per vinyetaires i dibuixants catalans.
Aquest projecte va començar a inicis de l’any 2021. Actualment i a punt de complir els tres anys, el projecte es troba en el millor estat de forma en el que ha estat, amb la última edició duplicant la tirada respecte l’edició de l’any 2022.

El nostre objectiu amb aquest projecte és el de potenciar la creació de continguts en català en totes les seves expressions possibles, oferir un producte únic que com a joves ens agrada consumir i reivindicar que, en un mon dominat per els mòvils, Temperatura pot esdevenir un oasi de resistència des de la comoditat dels nostres lavabos.

https://revista-temperatura.cat/

Actualitat