Tell Fusta

Tell Fusta apareix en el moment en què uns pares s’adonen de la importància que el seu fill creixi amb joguines de fusta i de qualitat.

Aquest projecte neix a Torroella de Montgrí sota el guiatge d’en Carles i la Jordina. En Carles és fuster de professió i la Jordina, periodista.

Tots els articles estan realitzats amb fustes de proximitat, com poden ser el faig o el pollancre, i  amb tints i vernissos certificats com a ecològics, no tòxics i segurs per als més petits.

Cada peça ha estat pensada, escollida i dissenyada per desenvolupar la imaginació de nens i nenes a través del joc, a part de potenciar altres qualitats com la pràctica de la psicomotricitat fina.

68,50 IVA inclòs

A Tell Fusta creiem que l’experimentació en la primera etapa infantil és molt important, per aixó hem decidit fer la nostra cadira Montessori. Aquesta cadira de tres fases li donarà la seguretat al nadó a l’asseure’s les seves primeres vegades, a més d’acompanyar-lo en el seu creixement. Com la resta de les nostres joguines creiem que és un moble durader i versàtil.

Cadira de tres posicions que seguirà el ritme de creixement de més petit. Es pot fer servir de tamburet per un adult i també com a estructura per realitzar un circuit per practicar la psicomotricitat.

Tipus de fusta: Avet

Acabat: Oli certificat per joguines

Edat recomanada: A partir de 6 mesos

Mides: Llarg:35/ Ample:30/ Alt: 30

Emparella’t

18,60 IVA inclòs

Aquest joc de memòria, com tots els jocs de Tell Fusta es molt versàtil. Encara que el seu objectiu principal és emparellar les 24 peces de fusta tamponejades manualment una per una, per aixó algunes peces poden ser
lleugerament diferents unes de les altres. Com totes les nostres joguines, el procés és artesanal i els acabats fets amb olis i tintes certificades per a joguines ecològiques i no tòxiques. Va acompanyat d’un sa de cotó per guardar totes les peces un cop s’ha acabat de jugar. Aquest joc de memòria busca posar a prova la destressa dels més petits i també es pot fer servir per persones amb problemes de memòria. Pot ser un joc individual o grupal, l’objectiu és emparellar les peces que estaran cap per avall en un exercici de memòria i el joc acaba quan s’han emparellat totes les peces. És una manera divertida per aprendre colors i formes

Actualitat