Tallers i tastets d’art i música de La Volta #44: joc surrealista, decoració tèxtil, papiroflèxia i experimentació musical

El dissabte 18 de març tindrà lloc la #44 Jornada voltaica a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís. Dedicada a l’art i l’artesania, les propostes formatives són variades i per a tots els públics, inclouen des de tastets de papiroflèxia fins a composicions amb tèxtil, passant per la pràctica musical per mitjà d’instruments convencionals o creats amb objectes en desús. Per triar i remenar. Les activitats són gratuïtes i només algunes requereixen d’inscripció prèvia.

 

(Tot el dia)

Tast d’instruments (Festivalot)

T’agradaria tocar un instrument, però no l’has provat mai? La teva mainada vol tocar la bateria o la guitarra, però t’agradaria que ho provés abans? Vols saber com sona el baix o les possibilitats que té un teclat? Atreveix-te!

 

(Tot el dia)

Instruments trastocats

Projecte de lleure i formació d’en Ferran i la Tània que té com a objectiu crear un espai d’interacció musical amb instruments fets amb materials i objectes recuperats de tota mena.

 

_ 11 – 12:30 h / 17 – 18:30 h

Decoració tèxtil eco-friendly, de Sanata Daou (KÜARI DÉ)

A través dels retalls de teles africanes que surten del projecte KÜARI DÉ, es proposa decorar un quadre de tela, podeu fer-ho amb la vostra imaginació o fent servir les plantilles que us facilitaran.

 

_ 11 – 12:30 h/ 12:30 – 14 h

Tastets d’origami, de Vidalfont Paper (Origami Crafters)

Taller familiar de plegat de paper. Us convidem a una petita degustació de papiroflèxia per a la realització de figures fetes amb paper plegat. Tant per als més petits com per als més grans. Del nostre menú podreu triar quines figures voleu fer.

preinscripcions a info@femlavolta.cat

 

_ 11 – 13 h/ 17 – 19 h

Cadàver exquisit mòbil, de l’Associació cultural La Volta

Creació d’una composició única i singular a moltes mans! Artefacte mòbil que recrea el joc surrealista de creació i invenció col·laborativa explorant les possibilitats de la imaginació individual i fragmentada en una composició col·lectiva basada en l’atzar i l’espontaneïtat.

preinscripcions a info@femlavolta.cat

Actualitat