Tallers de cianotípia, d’Ayelén Salerno

La cianotípia és un procediment fotogràfic molt antic per mitjà del qual s’aconsegueixen imatges d’un blau molt característic. Aquesta tècnica permet captar objectes, materials o negatius fotogràfics directament sobre una superfície fotosensible exposada a la llum solar. Cada imatge impresa és única i irrepetible, i el seu resultat final dependrà de les condicions lumíniques del moment. Es tracta d’un procediment de manipulació senzilla de baixa toxicitat, obert a l’atzar i l’experimentació.

a) Iniciació a la cianotípia (per a totes les edats)

En aquest taller aprendrem el més essencial sobre la tècnica de la cianotípia, un procés de fotografia experimental i antiga, en què desenvoluparem la nostra creativitat, tot descobrint els efectes del revelatge amb llum solar i la creació d’imatges úniques.

Dia: Dissabte 25 de febrer de 2023
Horari: de 10 a 13:30h
Lloc: Plaça de l’Assumpció 25, Sant Narcís_ La Volta
Preu: Taller 30€  / Taller + Kit de cianotípia 50€ (oferta especial per a l’alumnat)

Formulari d’inscripció

 

b) Nivell avançat (per a persones de qualsevol edat, però amb coneixements previs)

En aquest taller aprendrem més tècniques d’experimentació fotogràfica i més suports com ara els teixits o la fusta en la creació de cianotípies, tot desenvolupant la creativitat i descobrint els diferents efectes del revelatge amb llum solar per a obtenir imatges úniques.

Dia: Dissabte 1 d’abril de 2023
Horari:
de 10 a 13:30h
Lloc:
Plaça de l’Assumpció 25, Sant Narcís_ La Volta
Preu:
Taller 30€  / Taller + Kit de cianotípia 50€ (oferta especial per a l’alumnat)

Formulari d’inscripció

Actualitat