Taller Trenca’t la closca_ L’Hospital de les Joguines

Trenca’t la closca. Construeix el teu trencaclosques de fusta

Diumenge 20 de desembre de 2020 (11 – 13 h)

L’Hospital de les Joguines, a partir de sobrants de fusta, us proposa produir una joguina en forma de trencaclosques.

Aprendrem el procés de fabricació d’una joguina. El disseny previ, la producció del joc i la construcció de la capsa que el conté.

Des que la fusta està bruta, la polirem, farem màscares per pintar les diferents cares del trencaclosques, pintarem amb diferents tècniques fins a construir una capsa de cartó com a embolcall.

A qui va dirigit: Nens i nenes fins a 9 anys. Els menors de 5 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Places: 6

Inscripcions a info@femlavolta.cat

 A l’Hospital de les Joguines reparem, restaurem i donem una segona vida a les joguines trencades. Quan una joguina es trenca o és vella, massa sovint la llencem i en comprem una de nova. Des de l’Hospital de les Joguines volem transmetre que moltes es poden reparar i el valor de fer-ho. Impartim tallers de reparació de joguines amb la intenció d’educar en valors. Volem ser una resposta de proximitat a un repte socioambiental de la nostra societat.

Si voleu portar una joguina per arreglar, ens podeu contactar per telèfon, venir a l’Hospital o enviar un correu amb una fotografia de la joguina. Rebreu una resposta amb el diagnòstic, un temps estimat d’ingrés i un pressupost. A l’Hospital no arreglem joguines de plàstic ni electròniques. A l’Hospital no atenem joguines bèl·liques.

Hospital de les Joguines

 

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya