Sense comentaris de Linette Mensen i Javier Luengo

Exposició Sense comentaris de Linette Mensen i Javier Luengo

Construint una mirada crítica: de l’individual al col·lectiu, del pensament a l’acció.
Exposició que convida a la reflexió de la construcció de la mirada, la responsabilitat subjectiva de la reacció davant la imatge. Apliques un filtre crític?

 

Inauguració

Dissabte 16 de desembre, a les 13:30 h

Plaça de l’Assumpció, 25 (Sant Narcís, Girona)

 

Linette Mensen (Drachten, 1997)és artista multidisciplinària i artterapeuta. Treballa la fotografia, el vídeo, les arts plàstiques i la paraula. Segons les característiques del projecte, utilitza un mitjà o un altre, o bé, la combinació de totes elles. Formada en Audiovisuals i Multimèdia, expandeix els coneixements cap a l’Artteràpia amb un Postgrau en Arteterapia, Arteterapia Aplicada i Escritura Creativa, amb interès en la psicologia, les emocions i la sensibilitat, els mites i tabús de la societat.

Javier Luengo va aprendre fotografia als anys 90 i de manera autodidacta. Graduat a Laboratori de fotografia i Arts Fotogràfiques, treballa durant un temps com a tècnic i ajudant de fotògrafs en alguns laboratoris i estudis. Després de cursar un Màster en fotoperiodisme i fotografia documental, decideix dedicar-se a la fotografia de premsa. Després de rebre el Primer Premi FujiFilm Euro Press Photo Awards el 2005, comença a treballar com a fotògraf freelance per a diaris, agències i altres publicacions com ara Washington Post, New York Times, Fortune Magazine, Financial Times o Agència EFE, entre d’altres. Javier és professor d’arts visuals i ha impartit classes magistrals, tallers, programes d’estudis i conferències a escoles d’art, universitats i centres educatius.

Actualitat