Revisió de portafolis per a il·lustradors/es a cura d’Enric Pujol Amadó (Editorial Tramuntana)

Convocatòria de revisió de PORTAFOLIS per a il·lustradors/es!

 

Dissabte 1 d’octubre de 16 a 18 h en el Centre cívic de la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís (Girona) i en el marc de la Jornada voltaica #42 dedicada a la il·lustració, l’animació i l’arxiu, programem una sessió professional de revisió de portafolis per a il·lustradors/es de la mà d’Enric Pujol Amadó, editor i director de Tramuntana Editorial.

Tramuntana és una editorial independent radicada a Sant Feliu de Guíxols. Es va crear l’any 2012 amb la necessitat de disposar d’un fons editorial de ficció. Se’n destaca la qualitat del contingut i de les il·lustracions, així com de la producció editorial destinada al públic infantil. Els contes publicats es basen en la vida quotidiana i tenen com a objectiu aportar als lectors sentiments i valors. Amb presència nacional i internacional, Tramuntana Editorial participarà en la 60a edició de la Fira del Llibre Infantil de Bolonya.

Si vols presentar el teu treball d’il·lustració a Tramuntana Editorial, només ens has d’escriure a info@femlavolta.cat, tot adjuntant el teu portafoli. Un cop valorades les sol·licituds per part de l’equip de programació es farà una selecció.

Organitza: APIC (Associació Professional d’il·lustradors de Catalunya i Associació Cultural La Volta)

Actualitat