Programa de La Volta #28: art i artesania. Edició especial Black Music Festival.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]La Volta, el marc per a artistes, artesans i creadors del barri de Sant Narcís, celebra la seva 28a edició a la plaça de l’Assumpció el dissabte 9 de març en col·laboració amb el Black Music Festival en l’apartat musical. En aquesta ocasió hi hauran més de 20 parades vinculades a la recuperació d’oficis i tècniques artístiques que, treballades des de la sostenibilitat i allunyades dels processos industrials de fabricació, impliquen un coneixement específic de cada tècnica. Es tracta d’àmbits sorgits del treball manual, tot aportant un major al·licient en el disseny i la producció d’objectes funcionals i/o decoratius.

Des de La Volta es pretén fomentar la trobada entre professionals i és per això que es programaran activitats pedagògiques i conferències per apropar i compartir el coneixement i l’experiència laboral del sector.

Aquí sota us deixem el programa de la jornada. Trobareu el detall de cada activitat en aquest mateix web a l’apartat d’activitats.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4649″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Actualitat