Posa un discapacitat a la teva vida, un monòleg de Marc Buxaderas

Divendres 11 de novembre a les 20 h al Centre cívic Sant Narcís (Plaça de l’Assumpció, 27), en el marc de La Incòmoda, el projecte comunitari del barri per a tractar col·lectivament temes incòmodes.

«Posa un discapacitat a la teva vida» va sorgir fa poc més d’un any quan els meus pares em van dir que tenia una vena còmica que havia d’explotar. Aleshores vaig pensar que la millor manera de treure’n profit seria fent una cosa que no fa molta gent: explicar situacions quotidianes que em passen com a resultat de la meva discapacitat, amb l’objectiu que la gent reflexioni rient, que crec que és la millor manera que un missatge tan important com aquest quedi gravat.   Cal esmentar que aquest projecte no tindria futur si jo no fos capaç de riure’m de mi mateix i, a partir d’aquí, treure’n una història irònica però que al mateix temps faci pensar l’espectador.

Marc Buxaderas

Actualitat