Oihane Inchaustegui

El meu nom és Oihane Inchaustegui i sóc una artista multidisciplinària que treballa amb diferents tècniques: il·lustració, escultura, ceràmica i joieria. També combino totes aquestes pràctiques artístiques amb la docència.

Em vaig graduar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, posteriorment vaig realitzar un postgrau d’il·lustració a l’Escola Superior de Disseny BAU i també vaig cursar el Màster en Formació del Professorat en especialitat Dibuix a ViU.

Actualment estic desenvolupant diversos projectes on la natura i l’exploració del cos humà són l’eix vertebrador de gairebé tots els meus treballs.

Il·lustracions @oinchaustegui

Escultura silvestre @s_ilvestre 

La meva matèria prima, la natura; en ella hi trobo la inspiració per fer peces i objectes únics, plens de força i personalitat. Tots els personatges i composicions ens connecten de nou amb el nostre costat més primitiu.

Joieria

Durant l’època de confinament, vaig recollir les flors que creixien al jardí de casa i les vaig anar encapsulant amb resina. Ara segueixo passejant i recolectant els materials que em criden l’atenció durant el camí, per encapsular-los i crear edicions limitades de joies.

Més info a: www.oinchaustegui.com

 

Actualitat