Moments by Nunu

Després de finalitzar els seus estudis a l’Escola Massana d’Art i Disseny de Barcelona, Núria Jiménez no ha deixat de treballar, experimentar i formar-se en diverses tècniques. Especialment l’antiga tècnica de la “cera perduda” que li permet donar forma als detalls petits i subtils de les seves joies, així com la de teixir amb fil de plata per aconseguir textures volumètriques de gran precisió.

En el seu treball es combinen materials com l’argent, el coure i el llautó amb d’altres com la pedra o el paper, tot creant joies úniques i delicades. És en el seu procés creatiu de ritme pausat i meticulós on troba la serenitat reflectida en les formes senzilles i elegants de les seves creacions. L’originalitat sòbria de les seves peces no és fruit d’un disseny previ i planificat, sinó de la improvisació durant la manipulació dels materials seleccionats, tot aconseguint que les mans modelin idees basades en la geometria, a través del coneixement profund de la seva disciplina.

Moments by Nunu és una col·lecció creada a partir d’un estil molt personal, fruit del treball artesanal i detallista, basat en l’amor per la senzillesa i inspirat en les formes orgàniques, les textures subtils i les línies persistents. El resultat es concreta en una sèrie de joies caracteritzades per dissenys sobris lliures d’excessos, que sovint inclouen notes de colors mitjançant pedres triades amb cura.

 

Actualitat