Mireia P. Maya

(Girona 1988) Mireia P Maya és realitzadora audiovisual, directora i guionista. 

Està a La Volta per fer créixer la productora audiovisual Maya Films que crea l’any 2020 a Girona. Maya Films és una productora híbrida, compromesa amb el medi ambient que fa cinema publicitari, social i compromès. Fan Videoclips, documentals, vídeos per xarxes o spots TV: www.mayafilms.tv 

També està desenvolupant el guió del llargmetratge Carretera i el curtmetratge Mayka. Dues històries que passen dins l’Amazònia Equatoriana. Projecte en fase de desenvolupament el qual ja es te a una productora Equatoriana interessada per fer una coproducció. Faltaria desenvolupar bé el guió i aconseguir finançament pel rodatge i la producció.

També escriu el capítol pilot d’una la sèrie de ficció: Artnat i està buscant finançament per poder-lo continuar i donar-li forma i contingut.

Des de 2015 ha escrit i dirigit diferents curtmetratges. El primer Caracol, protagonitzat per Ivan Padilla i Alexandra Martín.  L’any 2017 escriu i dirigeix el curtmetratge Conservas, protagonitzat per Montse Morillo coneguda per La Riera, El cor de la Ciutat, etc. I Ricard Farré, conegut per La Riera, Any de Gràcia de Ventura Pons o Les dones Sàvies. El curt ha obtingut més de 10 Seleccions Oficials i 3 premis en diversos festivals nacionals i internacionals. El curtmetratge parla sobre el poliamor i les relacions no monògames i se n’han fet xerrades amb ponents com Brigitte Vasallo (escriptora, activista i filòsofa).

Links a treballs: 

Conservas (Curtmetratge):  https://vimeo.com/199993575    (Contrasenya: ConservasBAP)

Videoclip per Cesk Freixas “Quan no abrigui aquest món”:  https://www.youtube.com/watch?v=hus-m78pwkg

Actualitat