Marta Huguet

El seu recorregut artístic comença a l’Escola d’Art de Vic on s’inicia en l’àmbit de la Pintura i les Arts visuals, investigant diferents tipus de suports i tècniques, la seva mirada se centra en l’exploració de l’inconscient i la crítica social en les seves instal·lacions.

Actualment la seva recerca artística es centra en l’àmbit de les cartografies, mapes i extensions de color que s’apropen al territori i a la formalitat del recorregut. Posant èmfasi en l’experimentació plàstica envers estructures orgàniques i urbanes. En el seu últim projecte “Construcció de l’espai” s’inicia un camí d’investigació conceptual envers art-societat-context-política que respon a la necessitat de comprensió de diverses formes d’apropiació de l’espai públic en l’actual context social.

Paral·lelament ha treballat i coordinat diferents projectes dedicats al cinema, la música, l’activisme i les arts plàstiques ( Festival les nits Orientals, Festival de Cinema de Crítica Social Protesta, Cicle experimental de musica i arts visual, Híbrid entre d’altres, etc.). Recentment ha coordinat la producció d’exposicions i esdeveniments de l’espai expositiu de la Fàbrica de Creació La Escocesa, desenvolupant el projecte de laboratori artístic experimental.

Actualitat