Mar Medinyà Franquesa

(1997 – Sant Joan de Mollet, Girona)

Sóc estudiant d’Història de l’Art a la Universitat de Girona. Actualment estic a les acaballes de la carrera, fent les pràctiques a La Volta, el TFG i ja pensant en el futur. Pel que fa a les meves aspiracions professionals m’agradaria endinsar-me en la gestió cultural. El cert és que aquestes aspiracions varien força i per tant tampoc descarto emprendre un camí que combini l’educació i l’art.

La relació que tinc amb l’art (a banda de l’acadèmica) és que trobo en la pintura i sobretot en l’escriptura un refugi i alhora llibertat absoluta. M’agrada sempre recordar que l’art i la cultura ens nodreixen com a societat i ens ensenyen a tenir una mirada més crítica sobre el món en què vivim.

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya