La Volta participa en la CÀPSULA ART #2 Experiències-diàlegs a la V Jornada sobre Cultura Inclusiva i Arts Comunitàries | Creació de vincles: un pas necessari per a la inclusió

Dimecres 18 de maig de 10 a 17:30 h (en línia)

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), mitjançant el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i l’Àrea de Públics, organitza la V Jornada sobre Cultura Inclusiva i Arts Comunitàries | Creació de vincles: un pas necessari per a la inclusió.

En aquesta cinquena edició ens preguntem quines són les condicions prèvies perquè la inclusió sigui possible, com podem fer més properes les propostes culturals, com podem aconseguir que no hi hagi ningú que no se senti interpel·lat per les arts o com podem crear un sentiment de pertinença.

Així, desvelarem que la creació de vincles és un dels passos anteriors a la inclusió. A més, parlarem de vincles entre ciutadania i creadors artístics o equipaments culturals, i de vincles amb el territori o amb els mateixos processos de creació a través del coneixement. Les raons formatives, emocionals i socioeconòmiques poden donar-nos respostes sobre aquesta qüestió. Finalment, coneixerem projectes que treballen en la creació d’aquests vincles per fer possible la inclusió cultural.
Sessió adreçada a professionals del sector cultural i creatiu, així com a professionals del sector social i educatiu implicats en el desenvolupament i la riquesa dels projectes artístics de caràcter inclusiu o comunitari, i que hi estiguin interessats o sentin curiositat per conèixer-los. Així mateix, la sessió també s’adreça als professionals de les relacions socials que tractin les conductes i les emocions.
La Volta participa en la CÀPSULA ART #2 Experiències-diàlegs

Actualitat