La Volta #40: Art i artesania

El dissabte 26 de març tindrà lloc la #40 Jornada voltaica a la plaça de l’Assumpció amb més d’una trentena de propostes vinculades a la recuperació d’oficis i tècniques artístiques que, treballades des de la sostenibilitat i allunyades dels processos industrials de fabricació, impliquen un coneixement específic de cada tècnica i un major al·licient en el disseny i la producció d’objectes funcionals i decoratius. L’artesania més tradicional i les propostes d’arts aplicades més innovadores, de 10 a 20 h a Sant Narcís.

A les 13:30 h, es presentaran les propostes expositives i instal·latives de la jornada que inclouen el treball de Noemí Batllori i els resultats de la residència de la Muntsa Pous i en Tomás Olivos els estudiants seleccionats del Postgrau en Arts Aplicades Contemporànies. La Jornada també comptarà amb tallers i exhibicions d’artesania i expressió artística, uns cavallets (carrusel) de la companyia francesa Tournicotons, un espai de joc de Rejuga i la presentació del projecte “A quatre potes” per a veïns i veïnes de Sant Narcís del col·lectiu especialitzat en arts en viu i establert a Mieres Nyamnyam. Quan es faci fosc descobrirem la instal·lació guanyadora del concurs convocat per l’associació cultural La Volta a finals del 2021.

La música serà present tota la jornada i començarà a les 12 h amb el concert de Last Livin’ Souls en col·laboració amb el Black Music Festival i a partir de les 16:30 h pujaran a l’escenari els finalistes del concurs CancóCat i el jurat farà l’entrega de premis. El concurs és una iniciativa per promoure la música en català de l’Associació de veïns i veïnes de Sant Narcís.

Ho organitza: Associació Cultural La Volta
Amb el suport: Ajuntament de Girona, Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona
Amb la col·laboració: Black Music Festival, Escola Massana. Centre d’Art i Disseny, Centre cívic Sant Narcís, CançóCat i Associació de veïns i veïnes de Sant Narcís

Actualitat