La Volta #29: il·lustració, animació i arxiu

El dissabte 8 de juny arriba La Volta #29: il·lustració, animació i arxiu a la plaça amb la renovada col·laboració de l’(a)phònica. El Festival de la veu de Banyoles, gràcies a la qual els assistents podran gaudir del concert de l’hora del vermut de JOAN COLOMO.

A més en aquesta jornada voltaica, La Volta compta amb la complicitat de l’APIC, l’Associació de Professionals d’Il·lustradors de Catalunya, el col·lectiu Girona Urban Sketchers i El Taller del Barri-Acadèmia de Còmic.

Qui s’acosti a la Plaça de l’Assumpció aquest dia entre les 10h del matí i les 9h del vespre podrà gaudir d’una extensa programació d’activitats lúdiques i pedagògiques així com presentacions de projectes entorn d’una mateixa temàtica comú, que seran de segur interessants tant per al públic en general com per als professionals del sector que trobaran en aquesta jornada un espai d’intercanvi i posada en comú.

Així, paral·lelament al ja tradicional mercat amb més de vint parades -on il·lustradors de diversos àmbits (còmic, premsa, científic, il·lustració aplicada, etc.), realitzadors d’animació i artistes visuals que treballen des de l’apropiacionisme (collage, foundfootage, etc.) mostraran i posaran a la venta el seu treball- els assistents podran visitar les tres exposicions a cura de Gutter Fest, Montserrat Moliner i Jordi Jiménez; assistir a les presentacions dels projectes: Herstory. Una historia ilustrada de las mujeres (de Maria Bastarós, Cristina Daura i Nacho Moreno) i De putas. Un ensayo sobre la masculinidad (de Núria Güell i Cristina Llanos); participar a la taula rodona dinamitzada per l’APIC Viure de la il·lustració a comarques gironines amb Dani Riera, Coaner Codina, Marta Montañá i Nirvana Jiménez; veure el treball en directe de les il·lustradores: Marina Sáez, Nirvana Jiménez i Andrea Zayas; participar en una sessió de dibuix al natural amb model teatral (acting) organitzat per El Taller del Barri- Acadèmia de Còmic o participar en la trobada de dibuix a l’aire lliure del col·lectiu Girona Urban Sketchers.

I de fi de festa, l’APIC convidarà a coca i ratafia mentre Dj Quelic tancarà la jornada amb la seva sessió musical.

Hi haurà servei de bar durant tot el dia i dinar popular per a que tothom gaudeixi de la jornada sencera sense haver de tornar a casa. I, pels més menuts, hi haurà un espai de joc de Tell Fusta.

Els horaris de les activitats estaran disponibles a la pàgina web del projecte: www.femlavolta.cat

Aneu seguint es nostres xarxes i la web, anirem ampliant informació!

Si hi voleu participar ens podeu enviar una proposta que inclogui una descripció del vostre treball i un parell d’imatges a info@femlavolta.cat i també especificar quina modalitat preferiu:

Parada pròpia: 15 €

Parada La Volta: 20 €

La programació detallada i amb horaris:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Actualitat