La Llegendària

La Llegendària és el projecte il·lustrat que recull mites, llegendes i curiositats del territori català. Busca potenciar la recerca de la conceptualitat en les històries tradicionals que han arribat fins avui dia per crear-ne noves imatges, i seguir amb la propagació dels relats tradicionals de la cultura catalana durant els pròxims anys.

Aquest projecte neix a partir de La Gironina, la ruta dels mites i les llegendes de Girona, la guia turística il·lustrada presentada com a treball final d’estudis a l’Escola d’Art d’Olot i finalista als XXII Premis Salvador Reixach (2022), atorgats pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca de la Garrotxa.

La Llegendària és impulsada per la comunicadora i il·lustradora Neus Ponsetí i Cervera (1995). Formada pel grau de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona (2017), un Erasmus+ a l’Haute École Albert Jacquard de Namur (Bèlgica, 2017), un postgrau d’Il·lustració al BAU Centre Universitari i Disseny de Barcelona (2018) i un Cicle Superior a l’Escola d’Art d’Olot (2022); ha exposat la seva obra al Centre Cultural Les Bernardes de Salt com a voluntària del Treball de Recerca. Te n’aDONES? De la Clara Navarro, i en diverses exposicions (individuals i col·lectives) a la Capella de Sant Sebastià, de Sant Pere Pescador.

Per a més informació pots visitar: https://lallegendaria.cat o enviar un missatge a info@lallegendaria.cat

 

Actualitat