JV # 41: Parada del programa d’estalvi energètic i pobresa energètica de la Diputació de Girona

Anem al mercat –  Parada del programa d’estalvi energètic i pobresa energètica de la Diputació de Girona

Dins el marc de la Jornada voltaica #41 de Bioconstrucció i Sostenibilitat dedicada en aquesta ocasió a la rehabilitació ecològica i la crisi energètica col·laborem amb el Programa d’estalvi i pobresa energètica de la Diputació de Girona amb el projecte: ANEM AL MERCAT!

A la parada d’eficiència energètica de la Diputació de Girona es parlarà d’hàbits i característiques de les llars, amb l’objectiu de fomentar l’estalvi energètic i millorar el confort a casa. S’hi podrà consultar informació i consells per reduir la despesa energètica de la cuina, la climatització i també dels electrodomèstics i tot allò relacionat amb l’electricitat.

En un moment en que els subministraments energètics tenen preus desorbitats, millorar l’eficiència energètica amb actuacions de baix cost i que tots podem aplicar és gairebé imprescindible. Petits canvis d’hàbits i petites actuacions a casa permetran mantenir el confort i consumir menys energia i, per tant, pagar menys. També podem parlar de factures!

També hi haurà disponible un joc Memory d’eficiència energètica, apte per a infants des de 5 anys a 99. El Memory t’impulsa a avançar en la classificació de la teva etiqueta d’eficiència energètica i ser més eficient!

Actualitat