Jordi Triola

(Girona, 1997)

Em dic Jordi Triola i actualment sóc estudiant de comunicació cultural a la Universitat de Girona. Gràcies a l’oportunitat que he gaudit d’implicar-me en llocs com La Volta, he pogut conèixer no només com és el món cultural, sinó la importància d’aquest per a la nostra societat.

Si bé els meus interessos sempre han girat entorn de la creativitat o la imaginació, el sector cultural m’ha permès entrar en contacte amb moltes perspectives que d’altra manera no hagués conegut.

A part de tenir simpatia per saber de quina manera pensen les persones i com expressen les seves idees, també sóc entusiasta de l’esport. Possiblement es deu més pel vessant lúdic que per la competitiva, tot i que certa competència sempre ens ajuda a treure el millor de nosaltres.

Quelcom que també m’anima a fer ús de raó, és el context d’incertesa en el qual ens trobem. M’apassiona haver d’imaginar el món que està per venir des de l’avui, partint dels canvis tecnològics – fruits de la digitalització del món – i acabant amb els possibles efectes de les diverses crisis a les quals ens exposem. Sempre amb l’afany de buscar una resposta a les preguntes que no deixaran mai de sorgir.

Dintre de les meves inclinacions quant al món laboral, segurament s’hi trobarà quelcom que guardi relació amb l’escriptura, per mirar de copsar en el paper res que em brolli pel cap. D’altra banda, el fet de realitzar projectes que puguin significar un benefici per a la societat també estaran dintre del meu interès. El que tinc clar és que, enmig d’un món de canvi constant, no puc parlar sobre feines específiques, no pel simple fet que puguin quedar obsoletes en un futur pròxim, sinó perquè molt possiblement, fent un cop més ús de la imaginació, em pertoqui inventar una sortida.

Us adjunto les meves xarxes:

Twitter: @jordi_triola

LinkedIn: Jordi Triola Rodríguez

Actualitat