Jordi Peña Estévez

Actualment estic estudiant l’últim curs del Grau de Gràfica Publicitària i Disseny Gràfic a l’Escola d’Art d’Olot.  En paral·lel,  realitzo les pràctiques a La Volta i també estic treballant en projectes personals de disseny gràfic per compte propi al meu estudi, Vida Studio, on em centro, principalment, en tasques de creació d’imatge de marca, papereria diversa i altres àmbits que em vaig trobant pel camí.

Tinc un total amor i vocació cap al món del disseny, així com per a qualsevol altra aptitud artística que em permeti créixer com a dissenyador i persona en aquest món que és l’art. Sempre busco trobar la part més humana i personal en tot aquells projectes dels quals formo part i gaudir del procés, juntament amb la resta de persones implicades.

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya