Itziar González (arquitecta i activista)

La Volta #30: bioconstrucció i disseny sostenible.

Taula rodona: Altres maneres d’habitar, moderada per Itziar González i amb la participació de Cal Cases, Sostre Cívic i La Borda.

Dissabte 19 d’octubre a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís a les 16 h.

Presentació sobre els orígens de les cooperatives d’habitatge amb els primers projectes de cohousing apareguts a Dinamarca durant la dècada dels 70 de la mà de l’urbanista danès Jan Gudmand-Hoyer i la seva dona, l’arquitecta catalana Àngels Colom.

Itziar González Virós (Barcelona, 1967)

Arquitecta i urbanista. Treballa en decreixement urbà, optimització d’habitatges públics, rehabilitació de centres històrics urbans i d’edificacions en el medi rural. Des de 2002, experta en processos de mediació i resolució de conflictes en l’espai públic, participació i cooperació entre ciutadania i administració. Ex-regidora de Ciutat Vella de Barcelona (2007-2010). Realitza col·laboracions professionals a França i Suïssa. Amb la UTE km ZERO, va guanyar el 2017, el concurs internacional per a la transformació integral de la Rambla de Barcelona. Activista i promotora del Parlament ciutadà. Directora de l’Institut cartogràfic de la Revolta.

Actualitat