Gutter Fest: cartelleria i presentació de TAMALUT d’Irkus M. Zeberio.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Gutter Fest és un projecte independent que proposa un espai obert i participatiu; un punt trobada per a una comunitat activa de prodcutors (petits editors, col·lectius i creadors) que investiga, genera, experimenta i celebra els processos impresos i relatius a l’activitat de l’autoedició, la microedició i l’edició independent, gràfica i sonora.

Gutter Fest, la festa de l’autoedició, aterra a La Volta de la mà del seu president Pablo Taladro per mostrar la cartelleria dels 7 anys d’existència del festival. Aquests cartells han estat realitzats per més de 12 artistes de diferent nacionalitat, gènere i color de pell. També s’exposarà la nova obra (TAMALUT) de l’artista estrella d’aquest any en el Gutter Fest, Irkus M. Zeberio.

Irkus M. Zeberio (Donostia, 1982) és un dibuixant de còmics i imatges. Es mou en els marges de la historieta tradicional i sobrepassa els seus límits sense por a quedar-se fora d’un camp o un altre. Ha creat un llenguatge gràfic radical i fluid, enfocat a l’experimentació amb tècniques d’impressió de baix cost, especialment la risografia (sistema d’impressió que sembla fruit de la unió entre la serigrafia i les fotocòpies). Els seus fanzins autoeditats exploren mons d’idees metafísiques entrellaçades amb qüestions polítiques de fons, donant lloc a cicles de situacions que se succeeixen de manera el·líptica sense concessions narratives ni de cap mena.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

La Volta #29: il·lustració, animació i arxiu.
Exposició: 8 juny 2019. Plaça de l’Assumpció – Local n.15
Inauguració 13:30h
Els impulsors d’aquest projecte reclamen l’expressió sense tutela, defensant la força transformadora dels discursos no-oficials i estimulant-se a través de les comunitats de treball i dels espais d’intercanvi.
 
El dia 8 de juny presentaran exposició a la Sala-Rebedor de l’espai n.15 de La Volta dins de la jornada voltaica: La Volta #29: il·lustració, animació i arxiu.
L’exposició es podrà visitar fins el 8 de juliol.
 
Si voleu més informació sobre el projecte podeu visitar la seva web.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Actualitat