Gemma & Gal·la

Gemma & Gal·la és una col·lecció de complements amb teixits naturals 100% lli, 100% cotó amb estampacions de gran qualitat i colors coordinats. Peces de roba amb un aire molt mediterrani i amb una influència estil British a causa dels estampats, que recorden a les llars britàniques. Una barreja que li dóna un toc xic a un estil provençal amb textures i colors que recorden la costa mediterrània.

Gemma és creativa de naixement i dissenyadora de formació. Persona dinàmica amb Estudi de Disseny propi, després de divuit anys d’experiència en empreses tèxtils. Dissenyadora Sènior freelance sector nadó, infantil, Dona i Home, exterior, interior, bany circular i plana, tricot, etc

Ofereix:

Desenvolupament integral del procés creatiu i consultoria de col·leccions, seguint les tendències. Gran visió comercial i perspectiva molt clara de les necessitats de cada empresa i mercat. Experta en l’aplicació del color, sòlida formació i experiència en tècnica de Teixits. Molta experiència en el desenvolupament del producte destinat a la fabricació asiàtica i nacional. Bona comunicadora i gran facilitat en el Treball en equip. Gestió de producció. Creació de fitxes tècniques, cartes i estudi de color i volums. Creació de fornitures exclusives. Creació d’il·lustracions exclusives. Manipulació informàtica de dissenys gràfics. Seguiment i supervisió de mostres i prototips. Recerca constant d’informació.

Instagram: @gemmagalla

Actualitat