Fèlix Pérez Hita

Historiador de l’Art per la UB, ha dirigit amb Andrés Hispano i Ingrid Guardiola, Soy Cámara: el programa del CCCB (2010-2020) emès a TVE2 i Youtube. Amb Arturo Bastón funda, el 2012, el projecte Hilomental: sesiones videológicas. Actualment és professor associat a la Universitat de Girona i convidat a l’Elisava de Barcelona i l’Eram de Girona.
Membre fundador de Horitzó.tv (La Capella, Bcn), Tvlata (Salvador de Bahia, Brasil 2007) i Gabinet de crisi: un programa de tv que no veurà a la tv (2001-2009), amb Arturo Bastón i Kikol Grau.
Va treballar com a realitzador, guionista i editor al Boing Boing Buddha (més de 100 programes 1999- 2004) i en una vintena de nits temàtiques sobre cultura per a BarcelonaTV, entrevistant entre altres: Christo i Jean Claude, Michelangelo Pistoletto, Javier Tomeo, Raymond Pettibon, Karlheinz Stockhausen, Raymond Hains, Pere Portabella, Manolo Borja-Villel, Jean-Louis Comolli, Joan de Segarra i Chicho S. Ferlosio.
Pel Soy Cámara ha entrevistat: Harun Farocki, Adam Curtis, Judith Butler, Michael Sandel, Jorge Luis Marzo, Àngel Quintana, Andrés Rábago, Albert Serra, Isabel Escudero, Joan Fontcuberta, etc.
És assessor des de 2017, amb Joan Fontcuberta i Andrés Hispano, del Festival Panoràmic (Granollers) dedicat a la relació entre fotografia i imatge en moviment. http://panoramicgranollers.cat/

Actualitat