Exhibició de la construcció d’una Flexi-yurta_Yurta.cat

Seguint una filosofia basada en el respecte ecològic, utilitzant materials de proximitat i el màxim de sostenibles us presentem el nostre projecte Yurta.cat

En Cyril Numa Paul, en Magí Raïc Pla i l’Isaac Pueyo Perello són els tres components del grup, els quals formen un entramat de coneixements i experiències on conjuntament modifiquen el concepte de Yurta moderna, segons les necessitats i les problemàtiques que se’ls presenten dia a dia.

Una yurta és una estructura circular de fusta i teles que permet crear espais de manera lleugera, ràpida i acollidora. Existeixen una infinitat de possibilitats creatives per a totes les necessitats i butxaques en relació amb els materials utilitzats o el disseny. Nosaltres us acompanyem i aconsellem per a ajudar-vos a aconseguir la vostra tal com us la imagineu.

A Yurta.cat treballem per a un habitatge digne, mòbil i sostenible i oferim diferents dissenys de yurtes: des de la petita i versàtil Flexi-yurta fins a l’àmplia i confortable yurta contemporània. D’altra banda, el projecte promou la formació en l’autoconstrucció d’aquests espais involucrant i empoderant cada futur “yourtero” en la creació d’aquests.

És un projecte que pretén canviar l’estereotip de vida actual, oferint l’alternativa d’una vida senzilla i nòmada que avui dia encara perdura en diferents indrets.

Actualitat