Espai de joc_ Tell Fusta

Tell Fusta

A Tell Fusta creiem en la importància de proporcionar un espai idoni per jugar en la primera infància. L’any 2014, en convertir-nos en pare i mare, ens vam adonar que l’oferta per aquesta franja d’edat, a fires i festes populars, era gairebé nul·la. I vam pensar que Tell Fusta podia cobrir aquesta necessitat.

Proporcionem un espai on els més petits poden jugar lliurement amb joguines de qualitat. Totes les joguines i estructures estan realitzades artesanalment en el taller de Tell Fusta a Vulpellac. La promoció del moviment i el joc lliure forma part de la nostra filosofia, com a empresa i com a pares. Per això, som membres fundadors de l’Associació per al Joc Lliure de Catalunya.

El joc per nosaltres és una font de coneixement d’un mateix, de l’entorn i dels altres. Els nens i nenes són joc en si mateixos. L’experimentació comença des de dins de la panxa de la mare i la primera joguina que tenen els infants és el seu propi cos.

També creiem en la premissa que quan menys coses faci la joguina més coses farà l’infant. Menys és més, per aquest raó a Tell Fusta oferim materials multifuncionals que despertin la imaginació dels més petits. Materials on els adults facin un acompanyament, donant autonomia als infants. Aconseguint que el nen o nena se senti feliç en la descoberta del món i de les seves habilitats.

Tot el material que oferim, és el resultat d’un espai de joc de qualitat ideat per a estimular, encuriosir i divertir als més petits. Aquest espai és una oportunitat ideal per pares i mares d’observar als seus fills i filles interactua amb altres nens i nenes i també per passar una estona de joc lliure amb els seus fills. Es pot contractar l’espai joc durant tot el dia que duri la festa o la fira, a hores convingudes o a espais familiars. També fem sessions de joc a llars d’infants, escoletes, ludoteques i grups familiars. Des de Tell Fusta ens encarreguem que l’espai funcioni correctament com del muntatge i desmuntatge i del bon funcionament del material.

Espai d’experimentació i joc lliure (recomanat per a mainada de 0 a 6 anys)

L’espai consta de material construït per nosaltres artesanalment amb fusta noble i acabats ecològics que respecten el medi ambient. L’oferim en diferents formats, depenent de l’espai disponible, des d’un ambient a quatre diferenciats segons els materials:

  • Espai de psicomotricitat
  • Espai de construcció
  • Espai de concentració
  • Espai nadons

Fotos: Carles Palacio

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya