Enric Boix

Enric Boix. Dibuixant, dissenyador gràfic i fotògraf. En el món gràfic des de 2010, actualment treballa des de l’Empordà en projectes propis relacionats amb el nu artístic i l’erotisme. El seu nom artístic, labellecicatrice, fa referència a la pròpia superació de problemes de salut personals i a la bellesa de la diferència, fugint d’una perfecció avorrida.

Format a l’Escola Joso de Barcelona, en el curs d’Art Gràfic (2004-2008), es considera bastant autodidacta. Tot i que ha publicat un parell de llibres il·lustrats digitalment, per a una editorial externa, considera que el paper, el llapis i l’aquarel·la són el seu mitjà d’expressió.

Des de l’esclat de la pandèmia s’ha pogut centrar en projectes personals i s’ha autoeditat sis llibres que distribueix entre els seus seguidors per a tot el món. Molt actiu a les xarxes, prefereix el tracte amb el client particular que treballar per a estudis, empreses o mitjans de comunicació.

En aprenentatge constant, sempre intentant trobar el seu llenguatge, amb ànima de gat que el fa créixer en les adversitats. Solitari, però feliç de compartir tot el que fa i obert a mil col·laboracions.

El trobareu principalment a instagram @labellecicatrice.art o a la seva pàgina web: www.labellecicatrice.com

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya