Tallers, revisió de portafolis i espai de joc de La Volta #46

La Jornada voltaica #46 dedicada a la il·lustració, animació i arxiu del dissabte 30 de setembre acosta pràctiques creatives per a tots els públics d’il·lustració, animació i fotografia experimental, així com la revisió de portafolis a cura de professionals del sector editorial i de la il·lustració i l’espai de joc per a  la mainada. Per triar i remenar!

 

_Tot el dia. Espai de joc Tell fusta

Un espai on els més petits poden jugar lliurement amb joguines i estructures de qualitat que estan realitzades artesanalment en el taller de Tell Fusta a Vulpellac.

_10 a 12h. 5a edició del Taller de dibuix amb model en viu. Taller del Barri – Acadèmia de Còmic

Una de les maneres més efectives per aprendre a dibuixar o perfeccionar el teu dibuix és copiar del natural. En aquest taller disposem d’una model vestida d’època del personatge Mina Murray del còmic d’Alan Moore.

_11 a 13 h Introducció al Diari il·lustrat. Carla Giró

Aquest taller té com objectiu ensenyar a crear un diari il·lustrat a través del qual, totes les participants puguin narrar experiències de la vida quotidiana. No cal tenir coneixements previs. Taller per a tots els públics.

_11:30 a 13:30h Explorant la flora urbana a través de l’art: Taller d’il·lustració botànica. Judith Iglesias i Ferrer

En aquest taller per a tots els públics us convidem a descobrir les plantes que ens envolten en carrers i places a través de diferents tècniques com ara grafits, aquarel·la, llapis de colors i retoladors. No cal tenir coneixements previs.

_11:30 a 13:30h QuimigramesJavier Luengo

El quimigrama és una tècnica fotogràfica i pictòrica que produeix imatges combinant procediments i materials propis de la fotografia. Per a majors de 10 anys.

_16 a 20h Taller de boltrops de fang animatsMartina Rogers

Construirem de forma col·lectiva dues peces de fang amb la tècnica dels xurros. Aquestes peces les decorarem entre totes les participants per crear els nostres boltrops. A partir de set anys.

_16 a 18h 3a edició Revisió de portafolis
Centre Cívic Sant Narcís

Convocatòria de revisió de PORTAFOLIS per a il·lustradors/es! A càrrec de: Paula Esparraguera, agent a l’agència literària i d’il·lustració Ute Körner/Art&Kö i Xavi Ramiro, professional de reconeguda trajectòria molt lligada al camp dels productes digitals com aplicacions i videojocs. Cofundador de la desenvolupadora de videojocs per a mòbil PixelGo.

Actualitat